Hallo iedereen!

Binnenkort begint er weer een nieuw scoutsjaar! ​Helaas zitten onze inschrijvingen voor het werkjaar 2021-2022 al volledig vol. Dit komt door de kinderen die vorig jaar al op de wachtlijst stonden en door de broers en zussen van leden die al ingeschreven waren in onze scouts. Die krijgen namelijk voorrang. Maar niet getreurd! We openen dit jaar wel weer een nieuwe wachtlijst. Van zodra er een plaatsje vrijkomt word je gecontacteerd en kan je mee in onze groep komen! Blijven alle plaatsen vol, dan krijg je bij de inschrijvingen van volgend jaar ook voorrang. Vul het formulier hieronder in en je komt automatisch op onze wachtlijst!

Heb je je kunnen inschrijven voor dit scoutsjaar? Kom door hier te klikken te weten hoe je je inschrijving vervolledigd!

Een stevige linker,
De leiding